Ngeunaan ChunJi

  • 01

    CJ Desain

    Desain mandiri
    Manufaktur otonom
    Tahan patén
  • 02

    CJ Kustomisasi

    Rojongan kustomisasi
    Produksi prototipe efisien
    Sagancangna 3 dinten
  • 03

    CJ Manufaktur

    Pabrik sorangan
    Mastikeun kualitas
    pangiriman timely
  • 04

    Palanggan CJ

    Pasar Modifikasi Global
    Bagian tina pasar suku cadang mobil
    Sababaraha pasar mebel

Produk

Aplikasi

  • Produk urang utamana bagian mékanisme jeung bagian kaamanan dina korsi, kaasup rel slide pikeun adjustment hareup jeung pungkur korsi, adjuster sudut pikeun adjustment korsi deui, turntable pikeun rotasi korsi, korsi dipaké pikeun bersantai jeung nyanggakeun suku jeung suku panumpang. Istirahat suku.

  • Struktur gerak ieu bisa mawa genah tur kanyamanan ka panumpang, sarta ogé bisa nyaluyukeun sikep korsi dina sagala rupa skenario.

  • Ayeuna produk urang loba dipaké di baris pungkur 5 high-end SUVs, baris pungkur tengah 7 mid-to-high-end MPVs, sarta 9-korsi luhur-tungtung spasi bisnis Cina-Brazil, merealisasikan bisnis mobile. lingkungan jeung kulawarga perjalanan koléktif skenario. Ayeuna, produksi taunan sareng penjualan 80,000 asesoris korsi.

  • Ieu cocog pikeun home theater listrik urut mékanisme méwah korsi tunggal reclining sofa kulit, nu béda ti sofas tradisional nu bisa minuhan kaperluan jalma nalika aranjeunna keur sare waktu beurang, sarta sudut backrest nu bisa disaluyukeun sangkan nu awak dina kaayaan santai pangalusna; handap ogé bisa manjangkeun rojongan leg, ngaleupaskeun suku anjeun, ngagentos kacapean leg, sarta ngalaman enol gravitasi.

  • 01
  • 01
  • 01
  • 01

Pananyaan