Rreth ChunJi

 • 01

  CJ Design

  Dizajn i pavarur
  Prodhim autonom
  Mbani patentën
 • 02

  Përshtatje CJ

  Mbështet personalizimin
  Prodhim efikas i prototipit
  Aq shpejt sa 3 ditë
 • 03

  CJ Manufacturing

  Fabrika e vet
  Siguroni cilësi
  Dorëzimi në kohë
 • 04

  Klient CJ

  Tregu Global i Modifikimit
  Pjesë e tregut të pjesëve të automjeteve
  Pak treg mobiljesh

Produktet

Aplikacionet

 • Produktet tona janë kryesisht pjesët e mekanizmit dhe pjesët e sigurisë në sedilje, duke përfshirë shinat e rrëshqitjes për rregullimin e pjesës së përparme dhe të pasme të sediljes, rregulluesin e këndit për rregullimin e shpinës së sediljes, tavolinën rrotulluese për rrotullimin e sediljes, sediljen që përdoret për t'u çlodhur dhe mbështetni këmbët dhe këmbët e pasagjerëve. Pushimi i këmbëve.

 • Këto struktura lëvizëse mund të sjellin komoditet dhe rehati për pasagjerët, dhe gjithashtu mund të rregullojnë qëndrimin e sediljes në skenarë të ndryshëm.

 • Tani produktet tona përdoren gjerësisht në rreshtin e pasmë të 5 SUV-ve të nivelit të lartë, në rreshtin e mesëm të pasëm me 7 MPV-të e nivelit të mesëm dhe të lartë dhe në hapësirën tregtare të nivelit të lartë me 9 vende të biznesit Kinë-Brazil, duke realizuar biznesin celular mjedisi dhe skenarët e udhëtimit kolektiv familjar. Aktualisht, prodhimi vjetor dhe shitjet e 80.000 aksesorëve vend.

 • Është i përshtatshëm për masazhin elektrik të teatrit në shtëpi, me mekanizëm luksoz, divan lëkure të mbështetur me një vend, i cili është i ndryshëm nga divanet tradicionale në atë që mund të plotësojë nevojat e njerëzve kur ata janë duke marrë një sy gjumë dhe këndi i mbështetëses mund të rregullohet për të bërë trupi në gjendjen më të relaksuar; pjesa e poshtme gjithashtu mund të zgjasë mbështetjen e këmbës, të lirojë këmbët tuaja, të lehtësojë lodhjen e këmbëve dhe të përjetojë gravitetin zero.

 • 01
 • 01
 • 01
 • 01

hetim