За ChunJi

 • 01

  Дизајн на CJ

  Независен дизајн
  Автономно производство
  Држете патент
 • 02

  Приспособување на CJ

  Поддршка за прилагодување
  Ефикасно производство на прототип
  Брзо дури 3 дена
 • 03

  CJ Manufacturing

  Сопствена фабрика
  Обезбедете квалитет
  Навремена испорака
 • 04

  Клиент на CJ

  Глобален пазар за модификација
  Дел од пазарот на автоделови
  Неколку пазар за мебел

Производи

Апликации

 • Нашите производи се главно делови од механизмот и безбедносните делови на седиштето, вклучувајќи ги лизгачките шини за предното и задното прилагодување на седиштето, регулаторот на аголот за прилагодување на наслонот, грамофонот за ротација на седиштето, седиштето што се користи за опуштање и поддржете ги нозете и стапалата на патниците. Одмор на нозе.

 • Овие структури за движење можат да донесат удобност и удобност на патниците, а исто така можат да го приспособат држењето на седиштето во различни сценарија.

 • Сега нашите производи се широко користени во задниот ред од 5 SUV возила од висока класа, во средниот заден ред од 7 MPV од средна до висока класа и во висококвалитетниот комерцијален деловен простор Кина-Бразил со 9 седишта, остварувајќи мобилен бизнис животната средина и семејните колективни сценарија за патување. Во моментов, годишното производство и продажба на 80.000 додатоци за седишта.

 • Погоден е за електрично домашно кино за масажа со луксузен механизам за кожна троседот со едно седиште, кој се разликува од традиционалните софи по тоа што може да ги задоволи потребите на луѓето кога дремат, а аголот на потпирачот за грб може да се прилагоди за тело во најдобра опуштена состојба; дното, исто така, може да ја продолжи поддршката за нозете, да ги ослободи стапалата, да го ублажи заморот на нозете и да доживее нулта гравитација.

 • 01
 • 01
 • 01
 • 01

Истражување