Babagan ChunJi

  • 01

    Desain CJ

    Desain independen
    Manufaktur otonom
    Tahan paten
  • 02

    Kustomisasi CJ

    Ndhukung kustomisasi
    Produksi prototipe sing efisien
    Cepet 3 dina
  • 03

    Produksi CJ

    Pabrik dhewe
    Njamin kualitas
    Pangiriman pas wektune
  • 04

    Pelanggan CJ

    Pasar Modifikasi Global
    Bagéyan saka pasar onderdil mobil
    Sawetara pasar mebel

Produk

Aplikasi

  • Produk kita utamane bagean mekanisme lan bagean safety ing kursi, kalebu ril geser kanggo pangaturan ngarep lan mburi kursi, adjuster sudut kanggo penyesuaian kursi mburi, turntable kanggo rotasi jog, kursi sing digunakake kanggo santai lan ndhukung sikil lan sikil penumpang. Sikil sikil.

  • Struktur gerakan iki bisa nggawa kepenak lan kepenak kanggo penumpang, lan uga bisa nyetel postur kursi ing macem-macem skenario.

  • Saiki produk kita akeh digunakake ing baris mburi 5 SUV dhuwur-mburi, baris mburi tengah 7 mid-to-dhuwur-mburi MPVs, lan 9-jog dhuwur-mburi komersial China-Brazil ruang bisnis, nyadari bisnis seluler skenario perjalanan kolektif lingkungan lan kulawarga. Saiki, produksi taunan lan dodolan 80.000 aksesoris kursi.

  • Cocog kanggo mekanisme kemewahan pijet teater ngarep listrik kursi tunggal sofa kulit, sing beda karo sofa tradisional amarga bisa nyukupi kabutuhan wong nalika turu, lan sudut sandaran bisa diatur kanggo nggawe awak ing negara anteng paling apik; sisih ngisor uga bisa ngluwihi dhukungan sikil, ngeculake sikilmu, ngilangake kesel sikil, lan ngalami gravitasi nol.

  • 01
  • 01
  • 01
  • 01

Nakoni, nyelidiki